Légtérillatosítás

ÁLLANDÓ ILLAT

Az illatosító készülékek hideg levegős diffúziós technológiával működnek. Ez biztosítja zárt térben illat egyenletes intenzitását (ellentétben más diffúzorokkal, párologtató vagy zselés rendszerekkel).

 SZABADALMAZTATOTT TECHNOLÓGIA


A szabadalmaztatott technológiánk a "Hideg-levegős szétszóráson alapul"A mi gépeink porlasztják az aroma olajat. Ezért az illatosító anyag visszapattan a felületekről, amikbe beleütközik és a levegőben lebeg. Nem ragad a falra vagy csőre nem károsít semmit és kitölti kellemes illattal akár több ezer légköbméter nagyságú teret is.

Zárt terek professzionális illatosítása és beltéri illatok központja.

Az első specializálódott központ, amely a helyiségek professzionális illatosítására és a kellemetlen szagok eltávolítására szakosodott.

A professzionális illatosítás előnyei:

 Segít egyedi hangulatot létrehozni

 Az illat a tisztaság jele

 Segít elrejteni a nemkívánatos szagokat

Megkülönbözteti Önt másoktól

 Az illat kedvező hatással van a stresszre, a depresszióra és az apátiára

 Az illat több mint marketing.

 Bármilyen egyedi illat tervezése gyártása, folyamatos illatanyag kiszolgálással

Központi levegőztető rendszerhez csatlakoztatható, falra szerelhető vagy szabadon elhelyezhető berendezés. Az illatosításra ajánlott helység max 2000 m3. Akár 25 műkődési mód beállítás. Átlagos fogyasztása: 250 ml/ havonta.

Diszkrét és megbízható megoldás

Szabadalmaztatott hideg levegő diffúziós technológia

Illatok kiváló minőségű parfüm tartalommal

IFRA tanúsítvány

Kellemetlen szagok és baktériumok megszüntetése

Szagok eltávolítása.

Színtelen, szagtalan és KLÓRMENTES

Nanotechnológia

Baktériumok, penészgombák és vírusok molekuláris

szerkezetének lebontása

Baktériumok és mikroorganizmusok megsemmisítése

98%-­os sikerességgel

Allergénektől mentes

Hosszantartó hatás

Semmilyen nyomot nem hagy

Állandó illatintenzitás

Az általánosan használt párologtatási vagy melegítési módszer helyett, a szabadalmaztatott hideg levegő diffúziós technológia, az illat állandó intenzitását és minőségét biztosítja az illatosítás egész ideje alatt. Ez annyit jelent, hogy az illat intenzitása ugyanolyan kiváló minőségű az illatosítás 1.napján, mint a 30. napján. Egyedülálló megoldásokat kínálunk az Ön igényeire szabva. Elkészíthetjük az Ön saját speciális illatát vagy hasonló illatot készíthetünk egy már  létezőhöz. Bármekkora méretű belteret be tudunk illatosítani, egészen egy kicsi üzlettől, hatalmas bevásárlóközpontig. Legyen eltérő a többiektől, és kapcsolja össze a márkáját egy illattal. Szeretné beillatosítani üzletét, irodáját, fitness termét, hotelját vagy bármilyen terét? Egyeztessen velünk személyes találkozót, ahol mindent részletesen elmagyarázunk.

Kösse össze az illatot a márkával

Az illat branding sokkal több, mint csak a helyiségek illatosítása. A márka egyedi identitásának megalkotásáról, az alkalmas marketing stratégia és a megfelelő illat kiválasztásáról van szó, amely felejthetetlenné teszi cége márkáját. Nagyon hatékony lehet az illatmarketing használata olyan környezetben, ahol érzékszerveinkre más hatások is hatnak, például a gazdag világítás, hangzás és fényűző környezet használata.

Több mint marketing

A szaglás sokkal összetettebb, mint más érzékek. A szagló receptorok közvetlenül kapcsolódnak az agyhoz, konkrétan ahhoz a részéhez, amely a memóriáért és az érzelmekért felelős. Érzelmeink nap 75%-át alakítják ki. A szagló mirigyek, melyek feljegyzik az illatokat és a limbikus rendszer között,mely az emlékeket irányítja, nagyon szoros a kapcsolat.

Hozzon létre egy kellemes környezetet maga körül a megfelelő illattal koronázva.

 

PROFESSZIONÁLIS

BELTÉRI ILLATOSÍTÁS

Legmodernebb hideg levegős, porlasztós technológia

Programozható, időzíthető.

Fekete és fehér színben.

AJÁNLATOT KÉREK

ANTIBAKTERIÁLIS

Hatékonyan csökkenti a levegőben megtalálható baktériumok, gombák és vírusok számát.

KIPRÓBÁLHATÓ

Díjmentes tesztelési lehetőséget biztosítunk.*

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk